Ди Каприо предпочете хокей пред червения килим

Лео (в средата) реши да пропусне наградите на MTV и да погледа хокеен мач

Ди Каприо предпочете хокей пред червения килим | StandartNews.com

Чарлийз Терон, Кендъл Дженър и Джиджи Хадид бяха най-стилни на церемонията в Бърбанк

Лео загърби купона на МTV заради фенски

Леонардо ди Каприо, който очаквано спечели "Златна пуканка" за най-добър актьор на наградите на MTV за феноменалната си роля в "Завръщането", може би за първи път подмина червения килим и суетата пред камерите. Култовият актьор, кръстен на ренесансовия гений, отсвири събитието в Бърбанк, Калифорния, обилно гарнирано с тийнейджърска еуфория. Той предпочете хокеен мач, където начеса фенските си страсти. Любимецът на режисьорите и на жените беше в Барклис център в Ню Йорк с шапка с голяма козирка - точно пред предпазното стъкло, с гръб към публиката.

Доста от мадамите на церемонията на MTV напразно се оглеждаха за Лео, който в момента май е тотален ерген и няма официално оповестена любовна връзка. Красавиците се бяха изтупали в дрес код, в който доминираше голотата. Овациите обра манекенката от клана Кардашян Кендъл Дженър. Тя заложи на класиката - малка черна рокля с шлейф на "Кристиан Адневик". Преди светското събитие Кендъл реши да покаже и дупе, като публикува снимка в социалната мрежа Инстаграм. На нея личният й стилист връзва сандалите на висок ток, чиито връвчици стигат до средата на бедрото. Нейната колежка Джиджи Хадид също направи добро впечатление на модните критици с раиран костюм "Версаче".

Чарлийз Терон грабна наградата за най-добра актриса с "Лудия Макс: Пътят на яростта". 40-годишната актриса блесна в абсолютно прозрачна рокля на "Александър Маккуин" и доказа, че възрастта не е критерий за красотата и сексапила. Аплодисменти получи и тясното костюмче на Кара Делевин, част от колекцията на "Балмен". Певицата и актриса Ванеса Марано беше с гащеризон "Лекси" и обувки "Ив Сен-Лоран". Лиз Ернандез пък реши да остави малко на въображението - с дълбоко деколте и висока цепка. Фаворитът на тийнейджърите Тейлър Поси пък се появи с червен гащеризон. На дупето му пишеше с бели букви "Искам моето MTV".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай