Билалов и Маравиля се надлъгват във "Връзки"

Билалов и Маравиля се надлъгват във "Връзки" | StandartNews.com

Няма екшън, има играчка-плачка, казват звездите за втория сезон на сериала

"Който иска да има семеен мир, да се готви за предбракоразводна война" е неписаното лого на втория сезон на "Връзки" - сериала, който спечели публиката със свежарски сюжет, динамични интриги и отлични актьори, а сега тръгва по FOXlive. Снимките на новите порции, преливащи от житейски драми и черен хумор се случват на бързи обороти в тузарски апартамент на столичната улица "Оборище". Отношенията в семейството, в което всеки е срещу всеки, въпреки че всички се обичат, стават все по-заплетени.

"В новите епизоди нещата загрубяват. Общото усещане е за играчка-плачка. Няма нищо по-леко или по-безвредно за персонажите. Обратите са много - драматични или комични. Смешното винаги минава през тежка проблематика и всъщност се поражда от нея", коментира Билалов. Неговият Тони вероятно преживява тотална метаморфоза, тъй като в последните минути на предишния сезон животът му увисна на косъм. "Той със сигурност се променя - няма как да е по друг начин след подобно премеждие. Около Мики също става изумителни неща - тя е другият мотор на действието. Въобще събитията са много - всъщност битието на всяко семейство е изпълнено с достатъчно и различни емоции", обобщава философски Билалов. И въпреки че във "Връзки" не се стига до самоцелни крайности и екстравагантности, той е убеден, че зрелището си заслужава.

Мишо го очакват и две филмови премиери за голям екран. В петък по бг кината тръгва черната комедия "Събирач на трупове" на Димитър Димитров - там Билалов е ъндърграунд бос, който тероризира наред. В Щатите на 4 март ще се завърти "Код: Лондон" - с Джерард Бътлър, Арън Екхарт, Морган Фрийман, Анджела Басет. Някои от най-бурните сцени бяха заснети в "Ню Бояна", а Мишо е президентът от Москва. "Говоря английски с руски акцент - това винаги ми се е удавало прекрасно. Нямам конкретен прототип. Но не е и необходимо - мечтата на американските ястреби винаги е била да видят сметката на който и да било руски президент - има цели филми и саги по темата", твърди Билалов и отказва да дискутира исканата оставка на Христо Мутафчиев като шеф на САБ. Затова пък признава, че скоро ще се научи да язди кон и да стреля с лък. "Все момчешки работи", категоричен е Билалов. Лилия Маравиля, неговата екранна партньорка във "Връзки", също не крие, че нейната Мики ще се раздаде докрай в името на сюжета. "Когато нещата са по-силни от теб, те просто се случват", оправдава тя героинята си, която се разкъсва между съпруга си Тони и любовника си Александър. "С Лили сме единодушни - ухажва ли те някой, значи все още ставаш", ироничен е Билалов. Самата Лилия преди вечер изживя още един триумф като красива и фатална дама. Тя направи отличен дует с Христо Шопов за втората премиера на "Догодина по същото време" в Сити марк арт център, бившето кино "Левски". На сцената да ги разцелува се качи Анета Сотирова - тя и Тодор Колев сезони наред играеха страхотната пиеса на Бърнърд Слейд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай