Антонио Бандерас пита за "12А"

Антонио с портрета, рисуван от Варод, потърсил посланието в контекста на испанския темперамент, концентриран в единствената дума "бик"

Антонио Бандерас пита за "12А" | StandartNews.com

Антонио Бандерас засне ефектна фотосесия в царските градини и конюшни на "Врана" за испанското издание на елитното кинаджийско списание "Варайъти". Холивудският ас, който през последните години идва често у нас заради роли в американски и европейски продукции, неведнъж е споделял, че се чувства в София като у дома си. Сега той е останал очарован от архитектурата и атмосферата в извънградската резиденция на династията Сакскобургготски. В парка на двореца Бандерас се е засякъл със стария си приятел Дейвид Варод и го е разпитал за новия му независим проект – "12А". Известният продуцент дирижира филма по сценарий на Николай Колев и под режисурата на Магдалена Ралчева, в който Радина Кърджилова се завръща в голямото кино след раждането на сина си Христо Деянов Донков. Варод е споделил с Бандерас, че вече подписва договори за разпространение на лентата в Русия и Германия, както и за показ в паралелните на конкурса програми на фестивала в Кан. Испанецът е почитател на Варод и като художник. Бандерас е изкушен от живописта не само защото е роден срещу къщата на великия Пикасо в андалуската перла Малага. Самият той притежава забележителни артефакти, между които се нарежда и прекрасният портрет от Варод. Преди време Антонио разказа, че е аранжирал картината на Дейвид до прозореца, от който се вижда дома музей на Пикасо.

Варод е бил във "Врана" с жена си Татяна Педерсън, Мирела Ненчова, Гергана и Пламен Ташкови. Трите дами са съпродуценти на "12А". Петимата са посетили царското имение, за да уточнят протокола около грандиозното парти за личния юбилеен празник на Гергана Ташкова, която е останала очарована от галантността на Бандерас при тяхното запознанство. Татяна Педерсън пък стои зад два необикновени купона в София – Тайната вечеря на Бойко Борисов с Непобедимите в Банята и грандиозната премиера на "Конан Варварина". Бандерас пък беше специален гост на нейн рожден ден в семейната къща на Варод и Татяна. Тогава той доведе и брат си.

Междувременно стана ясно, че снимките на "12А" продължават. Героинята на Радина Кърджилова все така е в екшън и философски диалози с екранните си абитуриенти - Анелия Мангърова, Велислава Костадинова, Калоян Минев, Деян Георгиев. Екипът е възхитен още от Виолета Челси, Йоан и Константин Гергинов - трима тийнейджъри с кинаджийско бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай