Актьори се бунтуват срещу Митовски

Актьори се бунтуват срещу Митовски | StandartNews.com

Ако обяви фалит, може да останем без хонорара от сериалите, притеснява се Искра Донова

След като от известно време се говореше под сурдинка, че Димитър Митовски и партньорите му не са плащали на актьорите и екипа от сериалите, които заснеха, сега става ясно и че е възможно да обявят фалит. Това заявява Искра Донова, която се осмелява да говори открито пред ploshtadslaveikov.com. Тя е излязла и с призив към колегите си във Фейсбук. Той гласи:

"На вниманието на актьорите, участвали в "Революция Z" и "Фамилията" - и по-скоро на тези 90 и няколко процента, на които не е платено. Правя затворена група, за да се види кои сме, колко и от кога не са ни плащали. Тъй като не мога да ви издирвам поединично, моля тези от вас, на които им писна мрънкането по кафенца с колеги и са готови с името си да застанат зад някакви действия, да ми пишат. На останалите, които се надяват някой друг да им гони правата, им пожелавам приятни снимки!". Актрисата се надява, че с колегите й ще успеят да си получат възнагражденията, ако се обединят. Тя се притеснява от плъзналата мълва, че компанията може да обяви фалит и да не си получат парите.

Спенс провокира Криско

Спенс прие предизвикателството, отправено му от Рафи, Ники Станоев и Павел, които също се заляха с леденостудена вода в подкрепа на 32-годишната Ивелина Кехайова. Младата жена е болна от каротидо-кавернозна фистула и са необходими 20 000 долара за лечението й. Спенсата отмаря на "Смокиня", но това не го спря да се включи в Ice bucket challenge. Преди да се залее, рапърът пионер не пропусна да иронизира "вечния му враг" Криско и дуетната му половинка Мария Илиева. "Предизвиквам министъра на благотворителността Криско Бийтс и Мария Илиева да ни покажат как "съ мятат под един айс бъкет", рече Спенс вероятно по повод изнизването на Криско преди благотворителен концерт в Стара Загора преди време.

Марта и Владо шетат из Каварна

Марта Вачкова и близкият й другар Владо Пенев тези дни се отбелязаха във Фейсбук от Каварна. Актьорите са си направили селфи. Приятелите им коментират, че се умиляват от картинката и ги подзакачат какво правят в морския град. Най-вероятно са решили да погледат фестивала на фойерверките, който взривява града през почивните дни, а тяхната колежка Ернестина Шинова е водеща на събитието. Няколко дни след това постановката, на която Пенев е режисьор, "Агенти", подновява гастрола си из страната.

Аръков не иска да е използвач

Иво Аръков нямал дама на сърцето си в момента, а с Мика все още били в добри отношения. Причината за раздялата им е, че не искал го смятат за користен мъж, който трупа слава на чужд гръб. "Имам все пак някакво достойнство и чест. Искам, когато споделям с някого любовта си, всичко да е ясно", казва красавецът.

За Мария Илиева и Елен Колева пояснява, че е бил приятел и с двете, но без интимен привкус.

Аръков сега почива с приятели и семейството си. Той не се е отказал от мечтата си да търси работа в Америка. "Решил съм твърдо да се отделя от сцената и да гоня развитие в киното", казва актьорът за бъдещите си планове. И опровергава слуха, че се е разделил с театъра заради Стоичкова. "Това е абсурдно, аз имам своите мечти и амбиции, независимо от това коя жена ще е до мен", отсича той.

Златка продава картина

Розов ангел от перли и камъни е картината, с която Златка Димитрова лекува сърцето си. В името на бебето, което загина по пътя към белия свят, тя започна търг, а парите ще бъдат дадени за благотворителност. Откакто стана ясно, че брюнетката преживя трагедия в осмия месец, тя през ден споделя на стената си как минават тъжните й часове. И въпреки че повечето от коментарите са с пожелание усмивката да се върне на лицето й, не липсват и хора, които я укоряват, че използва личното си нещастие, за да вади медийни дивиденти. Началната цена на картината е 50 лева, като очакванията на бургазлийката били поне за трицифрена сума.

Амал ревнува Клуни

Амал Аламудин много ревнувала бъдещия си съпруг Джордж Клуни. На адвокатката никак не й се нравело, че любимият й е прекалено близък с някои от колежките си. Когато пък разбрала, че на Джордж му предстои да снима филм с дружката си Сандра Бълок, Амал направо откачила.

"Тя е убедена, че все някоя ще се опита да й отмъкне Джордж", издава светски източник.

Клюкарите пък вече все по-често се чудят дали сватбата на Джордж Клуни и Амал Аламудин няма да се отложи, имайки предвид ревността на ливанката и нехайството на актьора.

Очаква се Джордж и Амал да вдигнат пищна италианска венчавка на 20 септември, за която актьорът е написал собствен обет.

Марая Кери започна развода

Марая Кери и съпругът й Ник Кенън вече подготвят документите по развода. Изненадващата новина за раздялата на двойката се появи по-рано тази седмица, след като изтече информация, че не живеят заедно. Ник Кенън се е изнесъл на хотел в Ню Йорк и не се прибира в семейното им жилище. Запознати разкриха, че адвокатите им се борят за споразумение относно попечителството над четиригодишните им близнаци и подялбата на собствеността. Кенън е изневерявал на Марая с редица известни жени, една от които риалити звездата Ким Кардашиян. В интервю Кенън разкрил, че Марая не спяла с него, докато били женени, от което певицата се почувствала наистина унизена, разкриват запознати.

Двойката сключи брак на Бахамските острови през 2008 г. Твърди се, че двамата спорели за пари, а Ник парадирал, че от 2011 г. изкарал 75 милиона долара за семейството. През юли двойката е пуснала имението си за продажба.

Дават 10 000, за да видят Лима

10 000 паунда струва билетът за модното шоу на Victoria's secret. То е едно от най-очакваните светски събития за сезона и в него по традиция участват най-красивите жени на планетата - Кандис Сейнпоъл, Карли Клос, Адриана Лима, Лили Олдридж, Алесандра Амброзио. Макар да е предвидено за 2 декември в Лондон, пропуските се харчат още от сега. На подиума ще дефилират и други два горещи модела - Кара Делевин и Дордан Дън. Организаторите предлагат не само парти, но и настаняване в 5-звезден хотел, транспорт с лимузина и резервация в скъп ресторант. В миналите издания на спектакъла са излизали още Тейлър Суифт, Кание Уест, Кейти Пери, Джъстин Тимбърлейк, "Спайс гърлс", Стинг и "Дестинис чайлд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай