Хлапак подкара "Опел" и го удари

5-годишно в болница след катастрофа

Хлапак подкара  "Опел" и го удари | StandartNews.com

Кърджали. 5-годишно момиченце е настанено в кърджалийската болница след катастрофа в района на село Даскалово в неделния ден, съобщиха от ОД на МВР Кърджали. Момиченцето пътувало в  “Ауди”, управляван от Р.К./53/. Колата била блъсната от “Пежо” с водач О.Ш./37/, който навлязъл в лентата за насрещно движение в резултат на несъобразена скорост. В Центъра за спешна помощ е бил прегледан и виновният за произшествието водач и освободен. Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Същия ден е предизвикана и втора катастрофа. 13-годишен водач се удря  с “Опел” на ул.Здравец” в Кърджали. Колата била предоставена на малолетния от И.М./32/. Невръстният шофьор ударил паркиран “Фолксваген”. Тийнеджърът и 32-годишният мъж напуснали мястото на произшествието, без да уведомят контролните органи. По-късно двамата са  установени  от полицията.

При движение с несъобразена скорост “Фолксваген, управляван от 23-годишна, се блъснал в разделителен остров, завъртял се и се забил в крайпътно дърво в района на село Глухар. Тестът за алкохол на водачката е отчел 0,17  промила. Издаден й е талон за медицинско изследване.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай