Костадинов: Варна не е опаковка аспирин

Костадинов: Варна не е опаковка аспирин | StandartNews.com

Варна. Кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов от коалиция „Варна утре” (Новото време, БНД, Гергьовден, ВМРО) беше най-категорично представилият се при дебатите за корупцията в общината. В пряк двубой с Веселин Марешки, който се обяви за носител на промяната и новото за Варна, Костадинов възрази и представи своята версия.

„Аз не възприемам Варна като опаковка аспирин, за да я продавам в аптеките „Марешки”. Вие не трябва да бъдете част от бъдещето на Варна!”, категоричен беше Костадинов. Това амбицира аптекарския бос, който го обвини, че щом е против него, значи играе за Кирил Йорданов - роля, която отреждат за самия Марешки, колкото и да се опитва да опровергава този факт с уж яростни атаки срещу настоящия кмет.

"Г-н Марешки, вие обещавахте детски градини и по време на кампанията преди 4 г., станахте общински съветник, но не построихте нито една. Сега пак твърдите, че ще дадете собствени средства за нови детски градини... Защо ви е нужно да бъдете кмет, за да направите този благороден жест?", попита Костадинов.

Той припомни, че без да е бил във властта, може да се похвали със създаването на детска ясла в квартал "Кайсиева градина", където живее. С това спечели любовта и аплодисментите на публиката в големият дебат срещу корупцията във Варна, който се проведе в Двореца на културата и спорта и беше воден от Георги Коритаров. Единствените отсъстващи на дебата бяха досегашният кмет Кирил Йорданов и бившият му финансист и кандидат за кмет от РЗС Димо Стоев.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай