Библиотека с изглед към морето

Библиотека с изглед към морето | StandartNews.com

Комплексът е разположен между бреговете на Черно море и Соленото поморийско езеро

Разположен между бреговете на Черно море и Соленото поморийско езеро, "Гранд Хотел Поморие" предлага спираща дъха гледка, комфортни стаи, лечебно-възстановителен и уелнес център. Хотелът се намира в гр. Поморие, прочут с лечебната кал на Поморийското солено езеро и ароматните вина.

Просторните стаи и апартаменти разполагат с всички удобства, за да бъде престоят приятен и запомнящ се, и предлагат изключително красива гледка към морския бряг.

"Гранд Хотел Поморие" е един от малкото хотели, който предлага на своите гости комфортна библиотека и билярдна зала.
На разположение е също и широкопрофилна спортна зала с условия за практикуване както на отборни спортове, така и за организиране на различни спортни мероприятия.

"Гранд Хотел Поморие" е едно от най-прeстижните места за провеждане на конференции, фирмени обучения, корпоративни тържества и неформални срещи.

Не на последно място "Гранд Хотел Поморие" разполага с един от най-добрите Балнео и СПА центрове в България, оборудван със 17 кабинета за масаж и терапии за лице и тяло, отделение за физиотерапия, отделение за калолечение и луголечение, водни съоръжения, включващи вътрешен солен минерален басейн, три открити басейна, две джакузита, парна баня, сауна, руска и турска баня, египетска баня, душ, ведро, ледена стая, шоков басейн, кнейп пътека, релакс стая, фризьорски салон, фитнес. Балнео центърът предлага лечение и профилактика на над 45 вида заболявания на опорно двигателния апарат, периферната нервна система, кожни заболявания и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай