19:40 ч.

09.11.17

1 мин.

0

0

0

Правим кашкавал и сирене в Беларус

от редактор |

Правим кашкавал и сирене в Беларус

Българското предприятие „Генезис" строи фабрика за производство на млечни продукти до гр. Могильов в Беларус, като инвестицията е за около 8 млн. евро. Български компании развиват дейност в Беларус в областта на производството на млечни продукти, ресторантьорство и селскостопанска фармация. Това стана ясно на среща между зам.-министъра на икономиката Александър Манолев и министъра на данъците и таксите на Беларус Сергей Наливайко.


Българската компания „Булфарма" разширява производство си на препарати за селското стопанство, в предприятието си до Минск, като основно използва български суровини. Един от най-разпознаваемите ресторанти в беларуската столица е български – компанията Грандсон до преди година е стопанисвала ресторант "Габрово" в Минск. Сега тя работи с ресторант "София" в Минск и ресторант "Габрово" в Могильов. По време на посещението на българската делегация в Беларус стана ясно, че в процес на реализация там са още български проекти.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент