Нова технология термо бельо на HH пази от студа

Нова технология термо бельо на HH пази от студа | StandartNews.com

Всеки един съвременен планинар вече не тръгва на преход или ски без термобельо. Последната технология на Helly Hansen - Lifa http://www.hellyhansen.com/baselayer/ определено е най-добрата за управление на влагата.

Когато правите високо енергийни дейности, твърде много пот може да ви накара да се чувствате студено и неприятно, което е нещо не допустимо за студените дни. Lifa Stay Dry технология се основава на фибри, които се изграждат по съвсем различен начин в сравнение с повечето други синтетични базови слоеве на пазара за термо бельо. Когато са изложени на влага, влакната Lifa веднага не позволяват на влагата да стигне до тялото. Чрез тях влагата се изпарява във въздуха или в следващия слой, като оставя тялото на сухо и ви кара да се чувствате комфортно.

Още през 1970 г когато Helly Hansen започва да въвежда технологията Lifa при изработката на термо бельо то бързо се превръща в международен успех, и моментално разпознаваем от неговите ивици представяне надолу ръкава. През последните 15 години от НН въвеждат повече от 50 промени на прежди и плетене структури. Така днес термо бельото с технология Lifa е на разположение в 45 страни и 5 континента, включително и в България в Sport Depot и се използват от канадската алпийските и пара-алпийските ски екипи и финландския отбор по ски бягане, както и от безброй планински професионалисти, моряците и взискателните спортисти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай