Мтел започва предварителна продажба на смартфона LG G5

Мтел започва предварителна  продажба на смартфона LG G5  | StandartNews.com

Първите поръчали ще получат слушалки Bang & Olufsen и 50% отстъпка при покупка на аксесоар към устройството

Мтел започва предварителна продажба на смартфона LG G5 само месец, след като беше представен на Световния мобилен конгрес в Барселона. Смартфонът беше отличен с 33 награди по време конгреса, включително и с най-престижното отличие в рамките на събитието - за най-добър мобилен телефон на годината.

Потребителите ще могат да купят устройството чрез предварителна поръчка от сайта на Мтел до 8 април и ще го получат преди официалния старт на продажбите в магазините на телекома. Цената на устройството е 39,00 лева на месец с тарифния план Мтел Безкрай 3XL, a в брой то се предлага за 840 лева отново със същата тарифа. В Мтел LG G5 ще се предлага в комплект с допълнителния модул LG CAM Plus, чрез който потребителите могат да правят още по-детайлни снимки, използвайки добавените хардуерни бутони. Стартът на продажбите на LG G5 във всички магазини на компанията ще започне в средата на април.

Всички клиенти, които поръчат телефона онлайн до 8 април, ще получат 50% отстъпка при покупка на аксесоар от серията LG Friends. Аксесоарите са LG 360 VR очила за виртуална реалност, LG 360 CAM компактна 360-градусова камера и LG Hi-Fi Plus модул за перфектен звук. Аксесоарите са разработени съвместно с водещи компании като Google, B&O Play и Parrot. За първите 20 потребители покупката на смартфона ще донесе и подарък - висококачествените премиум слушалки Bang & Olufsen H3.

LG G5 е първият смартфон в света с модулен дизайн. Чрез сменяемите си модули телефонът лесно се превръща в цифрова камера, Hi-Fi плеър и различни други устройства. Телефонът има елегантен метален дизайн, сменяема батерия и колекция от допълващи аксесоари - LG Friends. Мощният LG G5 е оборудван и с 16-мегапикселова камера, 135-градусов широкоъгълен обектив и притежава 5,3-инчов Quad HD IPS Quantum дисплей.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай