17:13 ч.

28.12.16

1 мин.

0

0

0

МОСВ предоставя за управление 9 находища на минерална вода

от редактор |

МОСВ предоставя за управление 9 находища на минерална вода

Министърът на околната среда Ивелина Василева одобри списък на находищата на минерални води, които могат да се предоставят за управление от съответните общини за срок от 25 години. За включване в списъка тази година са предложени 9 находища на минерална вода изключителна държавна собственост – „Ресен" в община Велико Търново, „Китен" в община Поморие, „Слънчев бряг" в община Несебър, „Търговище – Боаза" в община Търговище, „Харманли" в община Харманли, „Чирпан" в община Чирпан, „Невестино – Барището" в община Невестино, „Невестино – Топилата" в община Невестино и „Рударци" в община Перник.


Съгласно разпоредба на Зaкона за водите, този списък се публикува всяка година до 31 декември на интернет страницата на министерството.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент