17:15 ч.

08.11.17

1 мин.

0

0

0

СГП срещу предсрочното освобождаване на Йоско

от редактор |

СГП срещу предсрочното освобождаване на Йоско

Фото Би Ти Ви


Софийска градска прокуратура изготви и внесе частен протест в съда срещу решението на Софийски градски съд  от същата дата, по молбата на осъдения Йосиф Йосифов-Йоско за предсрочното му освобождаване.


В хода на съдебното заседание наблюдаващият прокурор е изразил становище да се остави без уважение молбата на лишения от свобода, тъй като не са налице доказателства за поправяне на дееца, съгласно изискванията на чл. 70 от Наказателния кодекс.


След постановяване на решението за допускане на условно предсрочно освобождаване и с оглед на това незабавно е бил изготвен частен протест.


В него представителят на СГП е изтъкнал, че съдът е дал по-голям превес на данните в подкрепа на условното предсрочно освобождаване на Йосифов. Обективно не е отчел , че целите на наказанието все още не са постигнати в пълен обем, включително осъденият не е изпълнявал програмата за придобиване на междуличностни умения, толериране на различните и намаляване на агресията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент