10:10 ч.

06.09.18

1 мин.

0

2

0

Премиерът Борисов поздрави българите по случай деня на Съединението

от редактори |

Премиерът Борисов поздрави българите по случай деня на Съединението

Във Фейсбук премиерът Бойко Борисов отправи поздрав по случай днешния празник.


"Честваме 133-ата годишнина от Съединението на България с Източна Румелия. Победа, която сами сме извоювали. Вярвам, че и днес носим този несломим дух. Единството е това, което ни държи в моментите на изпитания и трудности. И днес единни трябва да работим за просперираща държава, без да чакаме друг. Ако се поучим от миналото си и вложим усилията си в настоящето, България ще бъде по-добро място за достоен живот на всички българи. Честит празник!", написа Борисов във Фейсбук.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 03:36 · 07.09.2018
ЩО ТЕ НЯМАШЕ НА ЗАРЯТА ДА ДЕМОНСТРИРАШ ЕДИНСТВО, АМА КАК ДА ЗАСТАНЕШ ДО ПРЕЗИДЕНТА, КОГОТО МРЗИШ, ЧЕ НЕ Е ТВОЯ ИЗБОР, КАКВО ЕДИНСТВО , К,ВИ 5 ЛВ., ТВА ДА НЕ Е БРАТ ДИНЕВ, КОГОТО ПРЕДЛОЖИ И НАГРАДИ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОРДЕН НА ЖИВКОВ "СТАРА ПЛАНИНА".
.,.,., · 10:45 · 06.09.2018
.,.,.,.,.,
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент