Парламентът брои 100 бона за кафе

Парламентът брои 100 бона за кафе | StandartNews.com

София. Администрацията на Народното събрание е пуснала обществена поръчка за минерална вода и кафе за капучино и сметана за 100 000 лв. без ДДС. Сумата е прогнозна, а разбивката е ориентировъчна, като е разделена на 60 хил. лв. за минерална вода и 40 хил. лв. за кафе, бяла и кафява захар, капучино, 3 в 1 и др.

Макар и стряскаща, сумата за напитките е за 1 година, а стоките са за парламентарния бюфет, както и за представителни на Народното събрание, коментираха от администрацията. В сайта на парламента е описано, че минералните води трябва да са няколко вида - в стъклени малки бутилки от 330 мл, същото количество, но в пластмасови, вода в PET бутилка от половин литър и галони.

Течна и суха сметана, няколко вида захар, мед в еднократни дози са добавките за кафето и чая. Обществената поръчка е одобрена от главния секретар на Народното събрание Иван Славчов в последния работен ден на парламента преди коледната ваканция. Топъл шоколад, нес кафе, безкофеиново кафе, пластмасови чаши и бъркалки включва още офертата на парламента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай