Паргов: Стопляме отношенията с Москва

Паргов: Стопляме отношенията с Москва | StandartNews.com

Ледовете се топят и това е пътят. Следващата важна стъпка е как икономически да оползотворим посещенията на Радев и Борисов в Москва. Опитвахме се дълго време да служим на чужди интереси. От голям шлем стана малка каска. От всички коз минахме на без коз, но поне не сме валат. Това коментира председателят на БСП-София Калоян Паргов по Канал 3.

"Радев прокара път, използвайки културата, след това посещението на Борисов мина на икономическо ниво. Можеха по-добре да го изиграят с цел националния интерес и да си съгласуват позициите, каза още социалиста.

"Радев е държавен глава, нека да разберем, че той е по-различен от предишния. Беше ли редно председателството да мине без президента?, попита той. Радев има конституционни правомощия", заяви той.

„От една година наблюдаваме протест скрити зад завесата на европейското председателство. Хората излизат и за най-малкото. Повечето протести, които се правят в София са справедливи, хората плащат данъци и очакват нещо в замяна. Ние като опозиция трябва да ги натиснем това да стане. Надеждите, които са дали по време на изборите, трябва да се материализират", заяви Калоян Паргов и изреди протестите в Малашевци, Орландовци, Казичене и Панчарево. „Поставихме въпросите пред общините и това е ролята на опозицията", отсече той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай