Местан поздрави Миков за председателския пост в БСП

Местан поздрави Миков за председателския пост в БСП | StandartNews.com

София. Председателят на ДПС Лютви Местан поздрави Михаил Миков за избирането му за председател на БСП. 
 

"Уважаеми господин Миков,

Поздравявам Ви с избирането за Председател на БСП и Ви желая непоколебимост в отговорната мисия да работите с авторитет и политическа авангардност.

Няма да спестя поздрав и заради спечеленото от Вас лидерство след оспорвана надпревара между знакови за БСП лица. Ценя спечеления от Вас избор. В него различавам силата на собствената Ви политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност", се казва в съобщението от председателя на ДПС. И продължава: "Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България".

Местан заявява готовността на партията си да работи за националните приоритети с думите: "Преди да завърша с полагащото Ви се уважение, Ви уверявам в градивната нагласа – лична и на ДПС – да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети, през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата".

"Желая Ви успехи, г-н Председател!", завършва писмото на Лютви Местан. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай