Командира обяви Бойко за фалшификат

Надежда беше изоставена, призна той

Командира обяви Бойко за фалшификат | StandartNews.com

СофияТрусовете в СДС са само вътрешен проблем в момента. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в предаването „Събуди се” на Нова телевизия. „Те може да са предизвикани от вън, от намесата на ГЕРБ, на Борисов и Цветанов. Това е взрив, насочен вътре в самото СДС. И това, което се случва там се отнася по-скоро до съдбата на СДС", коментира  той.

Иван Костов сподели и вижденето си за напускането на евродепутата Надежда Нейнски от СДС. „Политически, Надежда е най-яростният критик на тези, които нарекоха приватизацията реформите на управлението на ОДС – най-големият провал на прехода”, каза Костов. Той допълни, че Надежда е останала в дясно.

Според него Нейнски е права да смята, че е била изоставена от сините. Лидерът на ДСБ не пропусна и темата за управлението на ГЕРБ. Според него Бойко Борисов е реабилитирал Тодор Живков, и то не веднъж.

"Не можеш да си позволяваш да се държиш с него, като че ли е десница, а той всъщност е абсолютен фалшификат", каза тъмносиният лидер. Това според него е причината да не бъдат заедно с ГЕРБ. "Зад това, което ще говори ГЕРБ, се крие една голяма измама", каза Костов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Рени
Коментирай