09:14 ч.

18.07.13

1 мин.

2018

7

34

Изборът за шеф на ДАНС е отложен

от Силвия Пенчева | редактирана в 11:45 на 18.07.13 |

Изборът за шеф на ДАНС е отложен
Снимка: БГНЕС

София. Изборът за шеф на ДАНС беше отложен, тъй като още не е постъпило предложение от премиера Пламен Орешарски, който трябва да представи кандидатурите. Това трябваше да е първа точка в заседанието на парламента. Депутатите започват заседанеито си със следващата точка, предаде БНР.


Все още не е ясно, дали гласуването на двете кандидатури за директор на агенцията ще се състои по-късно в четвъртък или ще бъде отложено за друг ден. По думите на председателя на парламента Михаил Миков гласуването най-вероятно ще е в петък.


Двамата кандидати - настоящият временен председател Владимир Писанчев и ръководителят на дирекция в агенцията Недялко Недялков, представиха в сряда визията си за ДАНС пред парламентарната комисия за контрол на специалните служби.


Парламентът има кворум и започна редовното си заседание.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:17 · 18.07.2013
ОБЩА НАЦИОНАЛНА СТАЧКА!!!
Потребител · 11:13 · 18.07.2013
Отложен е ,защото ДПС ,не е казал кой трябва да е .ДПС може да предложи и Алексей петров и ще бъде избран без проблем ,защото ,ако ли не СТанишев отива на предсрочни избори , а станишев неще ,защото тоя път ще има 6.21% участие в парламента
Потребител · 10:59 · 18.07.2013
ПАРЛАМЕНТЪТ ДА ВЗЕМЕ И ДА СЕ САМОРАЗТУРИ НАЙ ПОСЛЕ СЛЕД ВРЕМЕ КОГАТО НЯМА ДА СТЕ ВЕЧЕ В НЕГО ВСИЧКИТЕ ВИ РЕШЕНИЯ ЩЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ И ОБЯВЕНИ ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, ТАКА ЧЕ ДРУГАРИ НЕ СЕ НАПИНЯЙТЕ,ЯЛОВИ СТЕ И НИЩО НЯМА ДА РОДИТЕ.
Потребител · 10:10 · 18.07.2013
Какво чакате от Орешарски той не може да взема решения,на него му се нарежда.Чакаме да се появи,,нашето,,момче и тогава.Най-слабият премиер в историята на страната .МИШОК !!!1
Потребител · 10:07 · 18.07.2013
А колко хора чакат да се приеме замразяването на пенсионния срок.До кога ???????
анонимен · 09:57 · 18.07.2013
не знам защо се заблуждаваме орешарски ще назначи този който му каже ссср и бат станишко не се притесняват а просто удължават във бремето за да го направят така както са решили.
Потребител · 09:35 · 18.07.2013
Олигарски искал да изчака малия на Момата да навърши пълнолетие и тогава щели да го назначът за шеф на ДАНС. Това показвало, колко дълго щели да се разпореждат с властта.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент