14:35 ч.

07.10.17

1 мин.

0

9

0

Депутат от ГЕРБ: Не трябва да се поддаваме на провокациите

от редактор |

Депутат от ГЕРБ: Не трябва да се поддаваме на провокациите

Хората трябва да ни имат повече доверие и на нас, депутатите от ГЕРБ, на правителството, на своите кметове. Това каза депутатът от партията Десислава Костадинова пред "Фокус". "Ако някога е имало времена, в които са се вършели съмнителни дела, то днес България като пълноправен член на ЕС, не може да си го позволи, а премиерът Бойко Борисов се ползва с пълното доверие на европейските лидери. Затова не трябва да се поддаваме на нелепи провокации, а трябва да имаме повече вяра в институциите", коментира Костадинова.


Тя обясни, че в Пазарджик, в Пещера и другите населени по програмите за енергийна ефективност старите, олющени блокове се обновяват и придават по-красив облик на градската среда. "Преди всичко те носят безспорни ползи за хората, които живеят в тях. Това е и една от темите, по които ме търсят хората. Интересуват се дали ще продължат програмите за саниране и тази по ПО „Региони в растеж“, която върви в нашата област единствено в община Пещера, тъй като тя попада в обхвата за енергийна ефективност. И си спомням как в началото с колегите ми трябваше да успокояваме и уверяваме нашите съграждани, че програмата за саниране е полезна, да отвръщаме на безпочвените обвинения на опозицията в лицето на БСП. Днес обаче се вижда ефективността от санирането и мнозина съжаляват за пропуснатия шанс. Затова трябва да имаме повече доверие на хората, които управляват страната“, допълни Костадинова.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:07 · 08.10.2017
Крадецът вика дръжте крадеца ! Ало другарю , я погледни малко назад когато комунистите управляваха държавата как в старата конституция бяха написали чл 1 в който се определяше ръководната роля на БКП и щом си член на тази партия ти не си човек а желязо, нещо което е над хората , безгрешно и неосъдимо .Разполагаха със собствеността в държавата и със съдбите на хората ! Това как ви се струва ? АБПФК/активни борци против фашизма и капитализма/, паметник приживе на Правешкия каскет . Нагло , а ?
Потребител · 12:10 · 08.10.2017
Комунистите са спирачката за развитието на България.
Потребител · 11:52 · 08.10.2017
Дръжте крадеца!Няма по-нагло нещо в света от от гърбавите.Те са оплетени в далавери като миризливи свински черва и правят неистови опити да се задържат във властта ,заедно с лъжепатриотите и мухля- салите атакисти.Време е да бъдат изкарани и прогонени от феодалните им владения.Вън,крадци-лъжци!
Потребител · 00:19 · 08.10.2017
Това нещо има ли представа за какво говори
Потребител · 17:33 · 07.10.2017
Днес в обяснения се втурнаха Ц.Цветанов и Т.Биков. Цветанов твърдо заяви,че Тодоров няма да бъде освободен от ПГ на ГЕРБ: изпуснало се момчето, не е искал никого да заплашва, казало си е истината. Цв. беше подкрепен, че няма да накара Тодоров да напусне ПГ от Главчев и кавгаджийката Цвета К. от с.Мамарчево . Биков е завършил Сценично изкуство в ЮЗУ-Благоевград. В изказването му ясно пролича,че владее отлично ролята на комедиант. Не е виновен Тончо, а "простите" българи не са схванали неговата загриженост за Виктор…
Потребител · 17:31 · 07.10.2017
Курва е майкати педал недоклатен
Потребител · 18:13 · 07.10.2017
@Потребител НЕ БЕЕЕ . КУРВА Е ТАЯ КОАЯТО ТЕ ИЗСРА В КЕНЕФА И БРЪКНА ЗА ДА ТЕ ИЗВАДИ. ДА ТЕ БЕШЕ ОСТАВИЛА ДА СЕ ЗАДАВИШ С ЛАЙНА.
Потребител · 17:30 · 07.10.2017
Това не са провокации, а вчера дуетът Тончо+Валерко направиха управляващите за смях, а хората получиха възможност да чуят какво е мнението на по-непосредствени, но заемащи важни постове в йерархията на партиите, завзели властта, за послушните и боготворещи ги медии. Валери си каза направо,че стига да иска може да извърти на В.Николаев един „викторгейт”. Тодоров пък съобщи, че заради неприятни въпроси към интервюираните А.Цолова е опразнила столчето си. Повече от това какво?!
Потребител · 15:04 · 07.10.2017
АЗ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ ЧЕ КОГАТО ЗАТВОРНИЦИ ДАВАТ ИНТЕРВЮТА ОТ ЗАТВОРА ВСИЧКИ СА НЕВИННИ. ЕДИН НЕ СИ ПРИЗНАВА ВИНАТА. ПОЛИТИЦИТЕ СА СЪЩИТЕ КУРВИ. ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН. ВИНАГИ НЯКОЙ ИМ ПРЕЧИ .
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент