07:40 ч.

20.01.16

1 мин.

1152

1

0

Държавата отпуска 73 млн. за борба с безработицата

от Цветан Кръстев |

Държавата отпуска 73 млн. за борба с безработицата

73 милиона лева за справяне с безработицата. Тази сума се очаква да одобри кабинетът днес. Сумата е точно толкова колкото и миналата година.


Близо 60 милиона лева от всички пари ще отидат за разкриването на 21 000 нови работни места. Останалите 13 милиона лева са предназначени за обучението на около 11 000 души.


Приоритетно държавата ще търси работа на безработните младежи до 29 години, хората в предпенсионна възраст, продължително безработните, хората с ниска квалификация и тези с увреждания


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:20 · 20.01.2016
Безработицата се оправя с откриване на производства и работни места. Тук не се открива нищо.Само магазини барове хотели и тото шанс. Нямаме икономика. И тия милиони ще потънат като вода в пясък а безработицата всеки ще решава индивидуално през терминал 2.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент