БСП-Варна с бърза писта за безпартийни

БСП-Варна с бърза писта за безпартийни | StandartNews.com

Десет ще бъдат представителите на гражданската квота в листата на БСП за общински съветници. Това заяви лидерът на социалистите край морето Борислав Гуцанов.

Очаква се рекордният брой безпартийни кандидати да увеличат чувствително подкрепата за червените. Гуцанов отбеляза, че само в първата част на листата например има 15 души под 40 години. "Изключително съм доволен, че това беше решението на делегатите на конференцията, защото по този начин показваме за пореден път, че сме мъдра партия", подчерта още лидерът на социалистите във Варна. Както вече стана ясно, БСП-Варна застава зад независимата кандидатура на проф. Анелия Клисарова за кмет на Варна, издигната от сдружение "Търсете жената".

"Варна безспорно се нуждае от такъв авторитет като нея. Тя е консенсусна личност и може да обединява", каза още Гуцанов. По същото време вчера председателят на БСП Михаил Миков и представители на ръководството на партията проведоха среща с лидерите на партии от коалиция БСП Лява България. До дни предстои подписване и на коалиционно споразумение между формациите за вота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай