БСП затяга дисциплината

БСП затяга дисциплината | StandartNews.com

Социалистите ще гласуват мерки за затягане на дисциплината в партията в неделя. Те са основната точка от дневния ред на заседанието на Националния съвет на БСП на "Позитано" 20. Изпълнителното бюро ще предложи опорни точки за "политическо-организационно укрепване на БСП". Зам.-председателят на партията Бойко Великов призна днес пред Радио К2, че по места АБВ действа сред членове на БСП за привличането им.

"Ние имаме развитие на кризисни процеси в партията, които са свързани с нашето организационно състояние и е необходимо да предприемем някои действия, за да преодолеем тези процеси", заяви Великов. Той допълни, че достатъчно добре познава както лидерите, така и една част от структурите на АБВ.

"Това ми дава основание да считам, че те не могат да преодолеят влиянието и възможностите, които БСП има - имам предвид и политиката, която те водят, и участието им в това дясно управление", категоричен бе Великов. Както вече стана ясно, депутати, областни и общински лидери по места от БСП настояват червените да правят общи листи с АБВ. На "Позитано" 20 обаче надделява мнението, че не трябва да се прави съюз с хората на президента (2002-2012) Георги Първанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай