11:35 ч.

05.10.17

2 мин.

0

10

0

БСП: Прокуратурата да се заеме с Антон Тодоров

от редактор |

БСП: Прокуратурата да се заеме с Антон Тодоров

Акцията на ДАНС в Президентството, за която обяви Антон Тодоров по-рано, иззе територията на самолетите и обсъждането на доклада на временната комисия. Играта загрубя, когато БСП призова главният прокурор да се самосезира. Социалистите питат прокуратурата - откъде депутатът Антон Тодоров борави със секретна информация, има достъп до секретни документи и е уведомен за операция на ДАНС в Президентството.


Откъде народен представител има секретна шифрограма от български посланик до президента, при положение, че подобни документи се красифицират за 30 години, настоя с въпроса си след Филип Попов и Славчо Велков от "БСП за България".


За нея Тодоров съобщи по-рано покрай своя сигнал до прокуратурата за това, че президентският началник на кабинета Иво Христов е чел секретна шифрограма от нашето посолоство в САЩ до президента без да има право на достъп до класифицирани документи. Кореспонденцията даже била унищожена, по думите му.


"Преди две седмици направихме специална пресконференция, на която обявихме тази информация, че Иво Христов без да има допуск до класифицирана информация е чел шифрограма. Екип на ДАНС работи от 10 дни в президентството. Има унищожени документи в президентството, които са засечени от екипа на ДАНС. Тези документи са свързани с четенето на тази шифрограма от човек, който няма допуск и той се казва Иво Христов", заяви по-рано Тодоров насред дебатите за изтребителите.


От ГЕРБ опитаха да замажат положението, като чуха настояването на социалистите за прокурор, и обясниха, че всичките 56 секретни документи в комисията за изтребителите са четени от хора с натовски достъп. Соцдепутатът Филип Попов обаче им напомни, че Тодоров въобще не говори за доклада на депутатите за "Грипен", а за операция на ДАНС в Президентството и за секретна шифрограма, като отново настоя за проверка на прокуратурата.


Междувременно покрай класифицираните тайни закачката между Антон Тодоров и Славчо Велков от вчера продължи с размахване на документи от страна и на двамата, но този път председателят Главчев, с пресен спомен за размахването на вчерашните "гащи", не даде възможност за литературно четене на факсимилета и за размяна на неприлични реплики.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:01 · 05.10.2017
Одиозна личност!
Потребител · 21:44 · 05.10.2017
ТКато депутат от ПГ на ГЕРБ Тончо вече започна да си изкарва хляба чрез богато гарнирани с лъжи памфлети по адрес на ръководителите на БСП. Сега се упражнява в лъжи за президента. Както е тръгнало, Тончо или ще си изкара някой як пердах от изкрейзил от наглостта и лъжите му колега депутат или от изпълнители на поръчка от някой дълбоко обиден/ядосан от „писателя”, или пък ще бъде съден за лъжи и обиди спрямо президента и опонентите си. Мисля,че това е въпрос на близко време.
Потребител · 21:43 · 05.10.2017
Интерес предизвиква наличието в ПГ на „жълтия” хроникьор от Раднево, лицето Антон (Тончо) Тодоров. Това е някаква екзотична фигура, която се е специализирла в писането на поръчкови пасквили срещу заплащане . Преди време написа книгата „Шайката – Борисов, Плевнелиев, Цветанов и другите”, в която громеше ГЕРБ и нейните главатари. Очевидно тази книга , включително и описанието на оргсекретаря на ГЕРБ, много е допаднала на Цв.Цв. и той е ангажирал Тончо да бъде член на ПГ и да громи опонентите на фамилно-роднинската партия.
Потребител · 17:36 · 05.10.2017
Кога най-после прокуратурата ще се заеме с червеносинята другарка -госпожа Корнелия Нинова за нейните приватизации на външнотърговскитеи дружества,за апартаментите и колите й,за съпругът й,който все е на уредена от нея богато заплатена работа без да се поти и черви.
Потребител · 16:41 · 05.10.2017
Когато се изправят срещу личност като Антон Тодоров,червенужковците почват да хистерясват,защото той е нещо като огромно стоманено кълбо,много гладко,много тежко и много твърдо!Не можеш нито да го хапеш,понеже си червено,мършаво псе,нито да го подритваш,щото щше си счупиш патериците,нито да го вдигнеш,нито нищо!Кофти работа за червени мафиоти,дрънкалници,дето са свикнали да лаят в кучешкия хор и всеки да им вярва и да им се връзва на общите лафове!Тук с Антон,направо се сблъскаха със скала и се видяха в чудо!!
Потребител · 16:32 · 05.10.2017
Антон Тодоров е единствения истински депутат,избранник на народа .Най-после един интелектуалец и честен човек в Парламента!Треперят от него червените криминални престъпници!
Потребител · 18:35 · 05.10.2017
@Потребител КОГА БЕШЕ ЧЕСТЕН. КОГАТО ПИШЕШЕ " ШАЙКА " ИЛИ КОГАТО ОТИДЕ ПРИ " ШАЙКАТА "
Потребител · 14:19 · 05.10.2017
Междувременно покрай класифицираните тайни закачката между Антон Тодоров и Славчо Велков от вчера продължи с размахване на документи от страна и на двамата, но този път председателят Главчев, с пресен спомен за размахването на вчерашните "гащи", не даде възможност за литературно четене на факсимилета и за размяна на неприлични реплики.Копирано от standartnews.com
Потребител · 13:24 · 05.10.2017
Напрeд Антонe,размажи ги тeа комунeги!!
Потребител · 13:58 · 05.10.2017
@Потребител Антон Тодоров има документ, че Славчо Велков е ОСВИДЕТЕЛСТВУВАН, но изключиха микрофона и не разбрахме депутата Велков луд ли е вече или не!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент