20:05 ч.

15.05.18

1 мин.

0

8

0

Борисов пред Рахой: Каталуня не е Косово /ВИДЕО/

от редактор |

Борисов пред Рахой: Каталуня не е Косово /ВИДЕО/

ВИДЕО ТУК


В никакъв случай аз не бих слагал знак за равенство между Косово и Каталуня, но това си е решение на испанското правителство и на техния премиер. Това каза на пресконференция министър-председателят Бойко Борисов след среща с премиера на Испания Мариано Рахой.


„Още преди месец говорихме в Брюксел и именно, за да не остане никакъв оттенък към България и нашето председателство, че има някакъв вид бойкот или нещо, което да накърни нашето желание за един траен мир – повярвайте ми, че единствената ни цел е траен мир и подобряване за условията за живот на Балканите", заяви Борисов. По думите му това е добре за цяла Европа.


„И утре е ден, нека да дойдат колегите, заедно ще бъдем и на срещата на ЕНП, на вечерята, така че ще имаме възможност и с останалите колеги да говорим. Факт е, че премиерът Рахой е два дни в България. Застъпва се със срещата и мисля, че от дипломатическа гледна точка и чисто приятелска, той изпълни ангажимента си и към мен, и към председателството, така че за това ти благодаря", каза още Бойко Борисов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:00 · 16.05.2018
Добре де не е Косово ,а Косово какво е?
Потребител · 03:56 · 16.05.2018
първият радетел за обединението на балканите е георги димитров, който пръв проектира обеинението на балканитее в една единна югославия,ковто му изяде живота.Македонската нация е произведена от интернационала и безапелационно призната най-напред от жельо желев. А КАТО НЕПРИЕМАМЕ МАКЕДОНСКА НАЦИЯ,ЗАЩО ПРИЕМАМЕ УКРАИНСКА ТАКАВА,КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА МАЛОРУСКА.
Потребител · 03:47 · 16.05.2018
ха така,бай хой,начукай му канчето на рахой.
Азармо · 02:04 · 16.05.2018
Косово е същата измислена "държавица" като Македония! Първата е дело на световните американски полицаи, втората - на Сталин и неговата свита с услужливото съдействие на послушника Георги Димитров. Жалко - не биваше да го прави, и без друго пак го отровиха.
Shopeto · 21:14 · 16.05.2018
@Азармо Ако Македония е измислена държава, то тогава със сигурност не я е измислил Сталин, а Филип Македонски, ако си чува за него, почти 1500 години преди основаването на България.
Потребител · 23:36 · 15.05.2018
Тоя е по-голямо недоразумение и от селяндура Тато... Тоя го е задминал с 200 км/ч!
Потребител · 20:40 · 15.05.2018
Каталуня не е Косово а то е Крим а той не е Кипър .Обърках се вече.
Потребител · 20:31 · 15.05.2018
Велика снимка - Еахой и Бай Хой ...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент