АБВ Кърджали: Важно е да имаме наши представители в местния парламент

АБВ Кърджали: Важно е да имаме наши представители в местния парламент | StandartNews.com

Кърджали. Изключително важно е да имаме наши представители в местния парламент, които да се борят за осъществяването на една по-социална политика и решаването на проблемите на нашите съграждани. Това заяви Ангел Коджаманов, председател на партия АБВ – Кърджали. На проведеното общо събрание той бе избран единодушно за лидер на общинската структура.

Коджаманов подчерта, че организацията ще бъде отворена за всяко мнение. В тази връзка една от първите стъпки на новоизбраното ръководство на азбукарите е създаването на консултативни съвети към общинския съвет на партията. В тях ще участват не само членове, а и симпатизанти на АБВ, за да се дискутират и търсят решения на важните за кърджалийци проблеми.В месеците до местните избори ще продължи организационното изграждане на партията.
Гости на партийния форум бяха народният представител от Смолянски избирателен район Петър Кадиев, който отговаря и за Кърджали и Трендафил Величков- водач на листата за Кърджалийския избирателен районна последните парламентарни избори и член на Изпълнителния съвет на ПП АБВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай