Здравето на Доган не позволи да се яви в съда

Местан свидетелства по делото срещу Енимехмедов

Здравето на Доган не позволи да се яви в съда  | StandartNews.com

София. Проблеми със здравето на почетния председател на ДПС Ахмед Доган му попречиха да се яви днес на делото срещу Октай Енимехмедов. Доган е представил в съда документ за проблеми със здравето си от болница "Лозенец",  като е помолил да бъде заличен от списъка със свидетелите.

В залата се явиха лидерът на ДПС Лютви Местан, както и други народни представители от движението - Рамадан Наталай и Мустафа Карадайъ.

"Партията очаква съдът да отсъди справедливо", заяви лидерът на ДПС Лютви Местан преди да влезе в съдебната зала. Той уточни, че няма призовка, но въпреки това е дошъл, за да свидетелства. "Чрез вас призовах призовкарите да ме намерят на адреса или в Народното събрание", заяви Местан.

Не само, че не съм посочил каквото и да име кой е поръчал Октай Енимехмедов да убие Ахмед Доган, но единственото е, че очаквам от тях да не спират разследването за политическия поръчител. Ние съзнаваме колко е сложно да се стигне до истината, когато става въпрос за фактори, които стоят зад пердето. Настоятелната ни молба е разследването да продължи, да се стигне до истината", посочи Местан. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай