13:44 ч.

23.06.16

2 мин.

474

4

0

Цветанов: Родолюбието е важна ценност

от Стандарт |

Цветанов: Родолюбието е важна ценност

Участниците в Националния поход „По стъпките на Ботевата чета" посетиха парламента по покана на Цветан Цветанов


Това, което правите, е много важно за всички нас. Родолюбието е важна ценност. Чрез Вашата инициативност Вие показвате уважението си към героите на България. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред възпитаниците на няколко великотърновски училища и техните преподаватели, които посетиха парламента.


Това са децата, които участваха в юбилейния Национален поход „По стъпките на Ботевата чета" тази година. Те бяха в
Народното събрание по покана на Цветанов и на народните представители от ГЕРБ-Велико Търново. Председателят на ПГ на ГЕРБ посвети на каузата на младите хора част от средствата, които тази година бяха събрани при благотворителното тържество по повод рождения му ден. Сумата от 3200 лева, които Цветан Цветанов дари на младежите, осигури транспорта, логистиката и
закупуването на специални екипи за учениците.


През 2015 година Цветанов, кметът на Велико Търново Даниел Панов и великотърновските депутати от ГЕРБ отново подпомогнаха участието на голямата великотърновска група в похода по стъпките на Ботев. По време на посещението си младите хора разгледаха сградата на парламента, запознаха се отблизо със законодателната дейност и разговаряха с председателя на Народното събрание Цецка Цачева, която е и патрон на Националния поход. Учениците връчиха благодарствен адрес на Цветан Цветанов, за да изкажат своята признателност за оказаната им подкрепа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:36 · 23.06.2016
СРАМ. ТОЧНО ТОЗИ КОЙТО КАЗВА ЧЕ БОТЕВ Е ВОЮВАЛ СРЕЩУ " ТУРСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ "

ЕТО ВИЖТЕ САМИ - https://www.youtube.com/watch?v=nv7pZlSBEFA
Потребител · 15:35 · 23.06.2016
СРАМ. ТОЧНО ТОЗИ КОЙТО КАЗВА ЧЕ БОТЕВ Е ВОЮВАЛ СРЕЩУ " ТУРСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ "

ЕТО ВИЖТЕ САМИ - https://www.youtube.com/watch?v=nv7pZlSBEFA
ДАА · 15:00 · 23.06.2016
Не е необходимо да се променя законът, за да бъде накаран бившият вътрешен министър Цветан Цветанов да изплати сумата от 420 000 лева, с която съдът в Страсбург осъди България за негови безумни акции и изказвания.
ФАКТ · 14:58 · 23.06.2016
400 000 лв. излиза ”цветановщината” на България дотук.Близо 400 000 лева до момента ни струва управлението на МВР от страна на бившия вътрешен министър и вицепремиер Цветан Цветанов. За седем осъдителни присъди в Европейския съд по правата на човека в Страсбург заради „цветановщината” и бруталните полицейски акции, държавата е на минус с над 200 000 евро.Както е тръгнало цветановщината ще ни излезе златна.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент