Три автобуса се сблъскаха, петима ранени

Три автобуса се сблъскаха, петима ранени | StandartNews.com

Пловдив. Три автобуса катастрофираха в района на КЦМ по пътя Пловдив-Асеновград. За щастие няма жертви, ранените са 4-5 човека, които са били откарани незабавно от линейки на Бърза помощ в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

Най-тежко е пострадал един човек, който е бил затиснат от други пътници, паднали по време на сблъсъка. Останалите ранени по първоначални данни от медицинските екипи, повикани на мястото на инцидента, не са пострадали сериозно. Четири пожарни екипа също са изпратени на мястото, за да помагат при нужда. Катастрофата е станала около 17 часа точно на разклона за село Крумово, откъдето е отбивката и за летището.

Първоначалната информация бе за катастрофирали два рейса с хора, но в последствие от полицията съобщиха, че има и трети автобус, който е участвал в сблъсъка. В момента се изясняват причините за ПТП-то, като със сигурност едната е проливният дъжд, който се изсипа преди малко над региона. Пътят в участъка на катастрофата е затворен, а автомобилите са отбивани по обходен маршрут през Белащица и Куклен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай