Тежка катастрофа край Видин, един загина, двама полицаи са ранени

Тежка катастрофа край Видин, един загина, двама полицаи са ранени | StandartNews.com

Видин. Един човек загина, а двама полицаи бяха ранени при тежка катастрофа във Видин, съобщи "Фокус". Иницидентът е станал около 00:00 часа на пътното платно след надлеза на булевард "Панония" в посока към сградата на Здравноосигурителната каса в града. Автомобил се е блъснал в стълб, а докато полицаите описвали инцидента, друга кола се врязала в патрулката. 

„При установен удар на автомобил в стълб в този участък, но в по-ранен час същата вечер, патрул на полицията отива на място, констатира произшествие и пише акт за административно нарушение. В този момента движещ се автомобил с висока скорост блъска полицейския патрул. При удара са ранени двама полицаи, а един човек е загинал", обясни от мястото на произшествието Красимир Живков, началник на отдел „Охранителна полиция" към ОД на МВР-Видин.

Пострадалите полицаи са настанени в Спешното отделение на МБАЛ „Света Петка" във Видин. Медиците извършват необходимите грижи за тях, но няма повече информация за тяхното състояние.

На мястото на произшествието има полицейско присъствие и Пътна помощ. Извършва се огледи и протичат следствени действия. Движението в този участък на булевард „Панония" е ограничено. Затворено за движение е и едното платно на надлеза. Има наличие и на полицейски патрули.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай