Последен вот за топ 20 на Чудесата

Последен вот за топ 20 на Чудесата | StandartNews.com

Крепостта „Трансмариска" и Пръстенът-убиец от Калиакра водят във временното класиране

София. Точно в 24,00 ч днес ще приключи гласуването в първия тур на кампанията на Стандарт "Чудесата на България 2014". Българите ще могат да подкрепят любимия си обект още 9 часа, в които имат шанс дори да обърнат резултата в двете категории - "Атракции" и "Открития". Утре сутрин ще стане ясно кои от Чудесата във всяка една от категориите ще влязат в Топ 20. В платформата за гласуване на wwww.bgchudesa.com ще останат по двайсет светини, от които читателите на „Стандарт" ще определят призьорите в тазгодишната кампания.

Във временното класиране убедително водят крепостта „Трансмариска" край Тутракан и едно от най-интересните открития на годината – пръстенът убиец от Калиакра. На следващите позиции обаче има немалко обекти, които са с много близки резултати.

Любознателните фенове на българската история, местните патриоти и всички, които искат да подкрепят своята историческа забележителност, имат още няколко часа, в които могат да пуснат своя глас. Финалът на Класация 2014 е само на няколко клика разстояние.

Гласувайте на bgchudesa.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай