Полицията хвана бивш съпруг, намушкал 27-годишна жена в Бургас

Полицията хвана бивш съпруг, намушкал 27-годишна жена в Бургас  | StandartNews.com

Полицията задържа нападателя на 27-годишната бургазлийка, която бе прободена с нож, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Нападателят е бивш съпруг на жертвата.

Жената е открита тази сутрин безпомощна в района на парка в к-с "Славейков". В много тежко състояние с множество рани от намушкване с нож в корема и гърдите, тя е настанена в отделение "Реанимация" към МБАЛ - Бургас.

По-късно в резултат на бързите съвместни оперативно-издирвателни действия, предприети от служителите на сектор ''Криминална полиция'' към ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас нападателят е заловен. Това е 33-годишен мъж с инициаки И.Ц. от Бургас, криминално проявен, бивш съпруг на жертвата.

Констатирано е, че между двамата възникнало спречкване, като нападателят подгонил жертвата и застигайки я започнал да й нанася безразборни удари с нож. След деянието 33-годишния бургазлия се укрил, изоставяйки жената в безпомощно състояние. Тя е открита от случаен гражданин, който своевременно алармирал полицейските служители.

Към момента И.Ц. е задържан за срок от 24 часа. По случая в сектор ''Криминална полиция'' към ОДМВР – Бургас е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай