Наплив по границата за плаж в Гърция

Наплив по границата за плаж в Гърция | StandartNews.com

От Главна дирекция (ГД) „Гранична полиция" информират за засилен трафик на ГКПП - "Кулата", "Маказа", "Златоград" и "Илинден" на границата с Гърция. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Интензивно движение на леки автомобили за излизане от страната, без натрупване от изчакващи, има на граничните пунктове "Златоград" и "Кулата", където е засилен трафикът и на автобуси.

За влизане в страната на Кулата има около 700 м колона от изчакващи товарни автомобили. Натоварено е и движението през ГКПП "Маказа", има около километър изчакващи автомобили на българска и на гръцка територия. Работи се на две трасета на вход и изход.


Слаб е трафикът през ГКПП Капитан Петко войвода" и "Ивайловград", а през ГКПП "Илинден" е засилено движението за влизане в страната, без натрупване на изчакващи превозни средства.

В следобедните часове се очаква увеличаване на трафика към България през ГКПП "Маказа". Пътуващите могат да използват и съседните гранични пунктове с Гърция – "Капитан Петко войвода", "Ивайловград" и "Златоград", съветват от ГД „Гранична полиция".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай