Намериха прострелян в сърцето мъж от Поморие

Намериха прострелян в сърцето мъж от Поморие | StandartNews.com

61-годишният Марин Ангелов от Поморие е намерен мъртъв. Той е прострелян с ловната си пушка в сърцето, пише "Флагман". Стреляно е от упор. 

Той е съпруг на общинската съветничка от БСП-Поморие Стефка Ангелова, която участва в местното самоуправление вече трети мандат – уравновесена и ерудирана, детска учителка в СОУ "Иван Вазов". Семейството има двама големи синове, които са устроени и не е известно някой от тях да се занимава с рисков бизнес. Марин Ангелов е намерен у дома му.

Семейството и приятелите му да в шок от случилото се. Ангелов не е имал проблеми в брака, нито финансови затруднения. В Поморие го познават като тих и скромен човек. Никой не е забелязал нещо странно в поведението му. "Не можем да си обясним постъпката му. Беше много уравновесен човек. Нито е имал финансови проблеми, нито е вземал кредити, със здравето също беше добре. Двамата със съпругата си се разбираха и живееха много добре", разказаха техни съседи.

Поморие е в шок след вестта за трагичната кончина на един изключително скромен и възпитан човек, заяви кметът на града Иван Алексиев.

По случая е образувано досъдебно производство, но разследващите са категорични, че няма никакви съмнения смъртта на е насилствена.

„Няма данни за извършено престъпление, стрелял е сам със законно притежавана ловна пушка", казаха разследващите пред медията. Липсва разумна версия за случилото се. Ангелов никога не е имал собствен бизнес, няма кредити към банки. Бил е дългогодишен управител на почивната станция намираща се в непосредствена близост до Военния санаториум. През последните дни преди трагедията никой от близките на семейство Ангелови не е усещал, че има нещо нередно. Преди една година човекът загубил сестра си, която починала от злокачествено заболяване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай