Мустанга прибрал красавица часове преди смъртта

Мустанга прибрал красавица часове преди смъртта | StandartNews.com

В деня преди смъртта си Цветомир Никитов - Мустанга слязъл да прибере чернокоса красавица, която се мотаела пред входа, видимо неадекватна, пише marica.bg. 

"Цецо слезе, огледа се и прибра нагоре девойката. Голяма красавица, много "направена", слаба, с черна коса. Но изглеждаше видимо дрогирана или пияна", споделиха притеснени хората от квартала.

Предполагат, че девойката слязла, защото се объркала, а Цветомир се притеснил в това състояние тя да не направи някоя беля.

Противоречиви са коментарите на Цецо и в социалната мрежа Фейсбук.

"Когато една птица е жива, яде мравки. Когато птицата е мъртва, мравките ядат нея. Обстоятелствата може да се променят по всяко време. Не обезценявай и не наранявай никого в живота! Ти може да си силен днес, но не забравяй , времето е по-силно от теб.

Едно дърво прави хиляди кибритени клечки. Но е нужна само една, за да изгори хиляди дървета. Бъди добър и прави добро!"

---

Мощните и луксозни автомобили са били страстта на момчето, което се самоуби със скок от петия етаж. Цецо непрекъснато е публикувал такива снимки в соцалната мрежа. Мерцедесът, който е получил от семейството си през 2012-а година, е водеща снимка на стената му. По същия начин своята кола там е качил и баща му Стефан. Баща и син са споделяли обща философия: "Настроението на един мъж зависи от състоянието на неговата кола", уточняват от marica.bg

С един от последните поствани видеоклипове Цветомир е подкрепил похода срещу ислямизацията. Рядко е изпадал в откровения и почти не е качвал лични снимки и мнения.

Вчера по мистериозен начин е загинал 24-годишният Цветомир Никитов от Пловдив, известен в града като Цецо Мустанга.

Той е наследник на една от най- една от най- богатите фамилии в града – Никитови. По първоначална информация става дума за самоубийство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай