Акушерката Ковачева посягала и на други бебета

Акушерката Ковачева посягала и на други бебета | StandartNews.com

"Докато кърмих детето си, чух "пляс", като пляскане на ръка или крак". Това разказа пред бТВ майка, която е била свидетел на друг случай на агресия на акушерката Емилия Ковачева върху бебе. 

„Аз не видях тя кога посяга и по какъв начин е посегнала.Детето беше голо в кувьоза, ръката й беше там. Повдигнах глава, тя ме погледна и аз отместих поглед. Нямаше от какво да е този шум, освен от плясване. Бебешката кожа е толкова нежна, че няма как да го е галила", продължи майката.

Тогава жената била млада родилка в болница "СофияМед" и решила, че случилото се е инцидент и замълчала пред ръководството на болницата.

Днес, когато скандалът с пребитата Никол разбуни обществото, майката решила да разкаже за случилото се. Тя не изключва възможността дори нейното дете да е било удряно, докато е било в ръцете на Ковачева.

"Боли ме както тая майка. Защото моето дете беше в ръцете на същата Емилия Ковачева. И беше едно от ревящите бебета и се попитах, дали не се е случило с моето дете", казва тя.

В края на миналата седмица стана ясно, че Емилия Ковачева жестоко е пребила с шише 4-дневно бебе, защото плачело. Бебето е с тежки травми по главата, а за усложнения още не може да се говори.

Съдът реши, че Ковачева остава в ареста."Не съм виновна, искам да се прибера вкъщи", пък бяха единствените думи на Емилия Ковачева пред Темида.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай