12:05 ч.

03.10.17

1 мин.

0

1

0

Шефът на ГДБОП обеща арести на похитителите на Адриан

от редактор |

Шефът на ГДБОП обеща арести на похитителите на Адриан

Директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов заяви, че се надява съвсем скоро да има задържани за отвличането на 25-годишния Адриан Златков.


"В МВР има създаден екип за работа и този екип е от най-добрите служители от абсолютно всички оперативни структури. Екипът, към момента, работи доста добре. Аз съм оптимист за изхода от работата по този случай, от това, което знам, че колегите са достигнали, заяви главен комисар Спиридонов пред БНТ.


Според него организираната престъпност днес е различна от начина, по който е била структурирана преди 7-8 години. "Сегашните групировки са се специализирали в определена дейност, вече няма силови групировки", поясни Ивайло Спиридонов.


"Съществуват групи в почти всеки един регион, които тормозят местното население, и това е една от основните ни задачи – да елиминираме тези групи."


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:56 · 03.10.2017
Силовите групировки вече управляват държавата и имат банки, така че си прав - работиш не срещу тях, а за тях! !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент