11:10 ч.

01.10.17

1 мин.

0

0

0

Спряха полетите и интернета в Каталуния

от редактор |

Спряха полетите и интернета в Каталуния

Гвардията заварди урните, има и сблъсъци


Каталуния се намира във военно положение заради референдума. Местната полиция "Мосос" не направи нищо, за да спре гласуването и с това се заеха частите, които бяха командировани от другите части на Испания.


Те завардиха урните и обявха, че ще се гласува само 45 минеути. Има и сблъсъци на места, пише "Лавангуардия". 


Преди минути стана ясно, че властите са прибегнали до още една крайна мярка - спрян е интернет, за да не може да се отправят призиви от мрежата. Освен това бе поискано да се спрат всякакви граждански полети на самолети и хеликоптери над Барселона, където летят само полицейски вертолети. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент