Манчестър от Свищов кацна в Англия

Манчестър от Свищов кацна в Англия | StandartNews.com

Манчестър Левиджов от Свищов ще гледа на живо английски футбол, след като замина за Острова, за да гостува на любимия си отбор "Манчестър Юнайтед". Той отлетя за Англия в събота сутринта, за да сбъдне една от мечтите на живота си.

Невероятният фен на англичаните, който преди седмица татуира на челото си емблемата и името на любимия си футболен отбор, получи покана от вестник "Сън" да гостува на "Манчестър". Свищовлията е отлетял за Острова от летище София и ще се завърне в България в понеделник. Всички разходи по пътуването и пребиваването на Левиджов ще бъдат покрити от изданието, похвали се самият той.

Свищовлията ще гледа на живо футболната среща между "Съндарланд" и "Манчестър Юнайтед" на 24 август, която ще се излъчва и у нас на живо. Той се надява да има шанс да излезе на терена в почивката и да се снима с любимия си отбор. Негови приятели от Свищов са му дали професионален фотоапарат, за да направи снимките на живота си. След 15 съдебни процеса 50-годишният футболен фен успя да си извоюва името Манчестър Здравков Левиджов-Юнайтед. С въвеждането на новите лични карти обаче псевдонимът Юнайтед отпада. Затова в знак на протест Манчестър реши да се татуира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай