Залагат за сватба на Люис

Залагат за сватба на Люис | StandartNews.com

Залози за сватба на Люис Хамилтън с Никол Шерцингер се приемат на Острова. След като спечели за втори път в кариерата си титлата от Формула 1, пилотът на "Мерцедес" вече е готов за следващата крачка в живота си, коментира британското сп. "ОК". Американската певица не можа да се сдържи и избухна в сълзи, когато се втурна да целуне своя принц след триумфа му в Абу Даби. Шансът двамата да минат под венчилото до края на 2014 г. се оценява на коефициент 6/1. "Никол беше толкова емоционална. По всичко изглежда, че тяхната връзка процъфтява в момента и скоро може да има сватба", коментира говорител на букмейкъра "Уилям Хил".

Люис и Никол са заедно от 2007 г. Двамата на няколко пъти се разделяха и събираха, в един момент се заговори дори, че са сгодени. Наскоро Шерцингер се премести от Лос Анджелис в Лондон, тъй като ще участва в нова постановка на мюзикъла "Котки" от Андрю Лойд Уебър. Така тя ще е по-близо до пилота, който живее в Монако.

Със сок от диня поля успеха Хамилтън вечерта след състезанието на "Яс Марина". Партито на "Мерцедес" се състоя в хотел в Абу Даби, а специален гост беше принц Хари. Люис обаче останал малко, след което отишъл на вечеря със семейството си. "Припомнихме си най-хубавите моменти от живота", разкри той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай