Кобрата подгря с бой на зомбита

Кобрата подгря с бой на зомбита | StandartNews.com

Чисора полудя от удар с бутилка в главата

Кубрат Пулев реши да се разсее за миг от вулгарните провокации на Дерек Чисора, с който тази вечер ще се бият за европейската титла в тежка категория. Кобрата посети в "Подземието на Хамбург" заедно със съотборниците си Винсент Файгенбуц и Щефан Хертел. Там боксьорите се изправиха срещу зомбита и други страшилища. Тримата обаче вместо да се уплашат, признаха, че са се забавлявали много.

Пулев си тръгна с подарък за кадем от страховития атракцион. От "Подземието" му връчиха скелет. Три русокоси красавици пък ще гледат двубоя между Кобрата и Чисора от първия ред. Това се немските телевизионни водещи и модели Мария ду Монт, Сузан Атвел и Нандини Митра. А Кобрата ще излезе на ринга под изпълнението на младежката метал група "Beyond the Black", които ще изпълнят най-новата си песен "Lost in Forever". Дерек Чисора пък обеща да си купи нов костюм, който ще носи при победа днес. Сред ВИП гостите ще бъде и нашумелият режисьор Фатих Акън.

Естествено интересните моменти между двамата от последната седмица предизвикаха и голям интерес за кантара вчера. Пръв се появи британецът. После водещият извика и Кубрат, който обаче се забави малко и излезе при третото подвикване по свой адрес измежду журналистите. Въпреки мерките за сигурност се стигна до нов скандал. Дерек и Кобрата застанаха един срещу друг за снимка и допряха чела. Тогава отстрани полетя бутилка и удари Чисора. Той полудя, но не можа да докопа Кубрат. За сметка на това британецът погна виновника, трошейки всичко по пътя. Екшънът продължи в кухнята на хотел "Фриемонт" с юмручен бой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай