Засилено полицейско присъствие преди вечното дерби

Засилено полицейско присъствие преди вечното дерби | StandartNews.com

София. „Левски" приема ЦСКА в последния мач от 34-ия кръг на футболното първенство. Двубоят на стадион „Васил Левски" е от плейофите в първата седмица на шампионата и ще започне в 16, 00 часа.

Мачът е шести и последен между двата отбора за сезона.

Засилено полицейско присъствие има в столицата заради феновете на двата отбора. Столичната полиция предприема всички необходими мерки за обезпечаване реда и сигурността на гражданите преди, по време и след футболния мач в София. Това съобщиха от пресцентъра на МВР пред „Фокус".

Феновете ще бъдат проверявани два пъти- преди стадиона и на самия вход, предупреждават от МВР.

На спирките на градския транспорт и местата, на които се събират и могат да се засекат „синята" и „червена" агитка, ще има полицейско присъствие, което да осигури безопасността на гражданите.

На територията на стадиона няма да се допускат хора в нетрезво състояние или такива, които носят забранени предмети и вещи, включително чадъри. Малолетните могат да гледат мача на стадиона само с пълнолетен придружител и след попълване на декларация, обясняват полицаите.

От МВР напомнят на феновете, които искат да гледат двубоя на стадиона, да тръгнат по-рано и да носят лични документи със себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай