ЦСКА ще играе срещу Металург Донецк

ЦСКА ще играе срещу Металург Донецк  | StandartNews.com

София. ЦСКА ще изиграе приятелска среща с украинския Металург Донецк на 7 септември (неделя), от 18:00 часа на стадион "Българска армия", това бе обявено на днешната пресконференция на ръководството на клуба.

Двубоят ще бъде гвоздеят в празничната програма, която е подготвена специално за всички привърженици на "червените", съобщава още официалната страница на клуба.

"Каня всички наши привърженици да дойдат на този празник. Сега имаме нужда от тях, от тяхната подкрепа. Сега е моментът да застанат зад този отбор, за да можем да се поздравим с успех, какъвто подобава на ЦСКА", призова Александър Тодоров.

"В 18 часа ще се състои мач между ЦСКА и Металург Донецк, посветен на Велизар Димитров. Целта на този празник е да съберем всички фенове в страната. Ще имаме среща с нашите привърженици. Очаква ни нещо голямо на този ден. Ще има много изненади за журналистите. Металург ще пристигне в събота, а в неделя си заминава. Причината да изберем Металург са заради Мораес, Велизар. Имаме добри взаимоотношения с ръководството на украинския клуб", каза Александър Томов.

Ето и програмата за неделя:

10:00 ч. Начало на празника - Ден на отворените врати. Посещение на Музея на спортната слава на ЦСКА. Снимки на привърженици пред Алеята на славата и с ветерани на Клуба.

11:00-12:00 ч. Футболен мач между юноши на ЦСКА и юноши на Локомотив София. Мачовете на ДЮШ ще бъдат на тренировъчните игрища.

12:00-13:00 ч. Среща с представителния отбор на ЦСКА

13:00-14:00 ч. Музикална програма.

14:30 ч. Представяне на Детско-юношеските отбори на ЦСКА. Демонстрация на футболни умения. Представяне на треньорите.

15:30 ч. Игри за привърженици.Феновете ще могат да изпълняват дузпи на легендарния Георги Велинов.

16:00 ч. Демонстративен мач между привърженици и дублиращ отбор на ЦСКА.

17:30 ч. Награждаване на ветерани на Клуба с почетни предмети и награди.

18:00 ч Приятелска футболна среща между ЦСКА и Металург Донецк.

20:00 ч Завършване на празника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай