Шествие с коли ще стряска "Левски"

Шествие с коли ще стряска "Левски" | StandartNews.com

Поход с коли до "Лудогорец Арена" организира агитката на шампионите за мача с "Левски". Шествието има за цел да уплаши гостите преди мача. То ще стартира в неделя в 13 часа от клубната база и ще завърши с песни пред съблекалнята.


"Доста момчета са контузени и не се чувстват добре, затова до последния момент не е ясно кой ще излезе на терена", обяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев. Той разкри, че Георги Аргилашки няма проблем да пази в неделя. "Не очаквам големи изненади от съперника. В България всички се познаваме - и отбори, и треньори. Интересува ме "Лудогорец". При нас няма напрежение, то е в "Левски", защото от неделя зависи дали ще останат в шестицата", каза още Дерменджиев.

"Сините" пък се чудят на поредното наказание, което им дойде от БФС. "Левски" трябва да плати 2 бона заради хвърлени предмети на реванша за Купата с "Хасково". "Интересно къде ги виждат тези неща? Ние се стараем да няма факли на трибуните и го правим, а те ни наказват. Да, имаше заря, но тя бе вечерта пред фенклуба в Хасково. Ние се мъчим да търсим пари за "Левски", а то било толкова лесно - 5 мача и хоп 10 бона в касата на БФС", коментираха от агитката. В същото време вратарят

Боян Йоргачевич тренира наравно с останалите за пръв път от доста време. Не е ясно обаче дали той ще тръгне заедно със съотборниците си днес в 8 часа сутринта за Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай