Радуканов пет пъти по-евтин от Стойчо

Йешич обиди журналист с маймун, прокле бунтарите

Радуканов пет пъти по-евтин от Стойчо | StandartNews.com

София. Милен Радуканов пое официално ЦСКА днес при пет пъти по-ниска заплата в сравнение с бившия треньор Стойчо Младенов. Той подписа договор до юни с опция за още 2 г.

Стойчо се разписваше под 43 000 лева месечно. Милен ще взима 8 бона, което го прави два пъти по-евтин и от Миодраг Йешич. За капак сърбинът си тръгна с 3 заплати неустойка.

"Не бих искал да се връщам на стари неща. Преди оставих недовършена работа. Не ми дадоха възможност", каза Радуканов на първия си брифинг. "Ръководството иска да се налагат български футболисти от други отбори и млади момчета от школата", добави треньорът.

Той коментира и мистериозната загуба с 1:2 от "Славия" преди година и половина, заради която беше изхвърлен.  "Разбирах се добре с играчите. Да, имаше някакви съмнения за мача със "Славия", но Господ си знае работата", сподели тайнствено Радуканов.

Той беше представен пред тима лично от собственика Димитър Борисов. "Каква е причината да върнем Радуканов ли? Ами нали при предишния си престой при нас не беше учен. Е, сега вече се е изучил и е наясно с това какво трябва да прави", обясни леко на майтап Борисов.

Радуканов върна веднага Коце Стоянов в отбора, а контузените Мишел Платини и Бандаловски изведнъж се оправиха за тренировки. Все пак от кумува срама няма да играят днес срещу "Локо" (Сф) за купата, но Милен ще ги хвърли на "Лаута" в събота.

Двамата бяха проклети от Йешич, който мина през "Армията" да си вземе парите. "Пожелавам успех на всички, които бяха в групата за "Черноморец", изцепи се сърбинът. Както е известно, Платини и Бандата не влязоха в 18-те за срещата.

Йешич се сбогува с доста просташка постъпка. Той нарече "маймун" Боби Ваклинов от "Господарите", който заслужено му връчи "Златен скункс". Чужденецът хвърли "наградата" обратно към журналиста и отпраши. Притеснително за гилдията е, че никой не ритна сърбина възпитателно отзад.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай