Петев се обяснил в любов на Попето

Петев се обяснил в любов на Попето | StandartNews.com

Попе, ти си моят капитан! С тези думи селекционерът на националния отбор Ивайло Петев е започнал разговора си по телефона с Ивелин Попов. Това разкри нападателя на "Кубан" в интервю за "Гонг". Както е известно, Борислав Михайлов му вдигна мерника и лично поиска да бъде разжалван. Попето го вбеси с отказа си да говори след издънката 1:1 с Малта. Двубоят се оказа фатален за Любослав Пенев. Ивелин обаче явно ще си развява коня и при Петев.

"Говорихме няколко пъти по телефона с Петев, а след Нова година се видяхме в Анталия. Той каза, че ще разчита на мен. Аз не мога да разбера как една лента създава такива проблеми. Ако има гласуване и се определи друг - за мен няма проблем. Появи се обаче "новина", че заради лентата няма да се явя за контролата с Румъния. Треньорът и клубното ръководство решиха да не ме пускат. Можете дори да проверите. Нито един от националните състезатели на "Кубан" не е пуснат за среща на националните отбори. Петев и Алекси Желязков дойдоха и говориха с нашия треньор, той им обясни, че не може да се раздели с мен", продължи Ивелин.

В същото време стана ясно, че аут за мача в Анталия е Георги Терзиев. Защитникът на "Лудогорец" се оплаква от контузия. Той ще почива 2-3 дни, след като получи травма в контролата с "Риека".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай