Петев остава в Левски, Сираков и Тонев с оставки

Петев остава в Левски, Сираков и Тонев с оставки | StandartNews.com

София. Ивайло Петев остава треньор на "Левски", отсече собственикът на клуба Тодор Батков. Той почти час се съвещава в съблеканята с Иво Тонев и Наско Сираков, преди да излезе и да говори със журналистите. 

"Случаят днес е безпрецедентен и позорен. Едва ли нашите деди, когато са оснбовавали клуба на Могилката, са вярвали, че такова нещо ще се случи днес. Това е позор и петно на клуба, което ще се върти по цял свят", каза Батков.

"Никой не е мислил лошото на клуба, когато бе назначен Славиша Йоканович, нито сега. Йоканович дойде с визитка и големи надежди. Но виждате какви са резултатите. Само за последния месец фонд "работна заплата" скочи до 140 хил. лв.", посочи собственикът на "Левски".

"Решението е колективно и бе направено по мое предложение. Аз съм убеден, че Ивайло Петев е един от младите специалисти които в последно време показаха, че обичат футбола и го разбират", защити Тодор Батков избора на треньор.

"Иво Тонев и Наско Сираков подадоха оставки, които ще бъдат обсъдени по-късно. Остава и аз да хвърля такава и да видим тогава какво ще стане. Откакто съм в "Левски" съм дал 41 милиона лева, а в същото време се превърнах в един от най-плютите и обругавани хора в цялата страна", завърши адвокатът. 

Все още не е взето решение дали ще бъдат приети оставките на Наско Сираков и Иво Тонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай