Гавра с ЦСКА за 20 млн. лева

Гавра с ЦСКА за 20 млн. лева | StandartNews.com

Обещаваха едно, а правят друго, скочи Костадинов

ЦСКА става жертва на поредната гавра. Този път тя е с цена 20 млн. лева. Сдружение "Акционерите", който членове нямат търпение "Литекс" да бъде прекръстен и да се намърда на "Армията", обявиха, че събират тази сума, за да оздравят сегашното дружество. Гриша Ганчев бил обещал, че ако това се случи, ще извади 10 млн. и ще покрие останалите.

Кредитори като Георги Градев обявиха, че ще намалят исканията си към "армейците", стига феновете да набавят въпросните пари. "Акцията" дойде ден, след като едни от най-крайните групировки начело с "Офанзива" заявиха, че няма да подкрепят отбор, който се прекръсти на ЦСКА.

"Няма нищо официално, не съм адвокат, но не е нормално "Литекс" да се преименува на "червените", отсече легендата Емил Костадинов. "Хиляди пъти съм казал, че най-хубавото е да се оздрави сегашното дружество. Хората, които го управляват, обещаха именно това. Естествено, че ме боли, който мисли обратното - жестоко се лъже. ЦСКА не заслужава такава участ", допълни героят от "Парк де Пренс". "Този клуб трябва да се възроди. Хората, които го управляват, трябва да кажат как. Да направим подарък на ЦСКА за Коледа? А какво ще стане с останалите клубове. Дали сме им базите за 25 години. Те ще останат и за юридическото лице, което наследи традициите", коментира горещата тема и министър Красен Кралев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай