Берое надви безидейна Славия

Берое надви безидейна Славия | StandartNews.com

София. "Берое" спечели с 2:0 гостуването си на "Славия" в София в мач от петия кръг на А група. Точни за тима от Стара Загора бяха Салим Керкар (19-а мин.) и Венци Христов (43-а мин.). Вторият гол за беройци пък бе истинско бижу. Мапуко открадна една топка в центъра на терена и пусна към Христов. Нападателят стигна почти до аутлинията, откъдето с фино копване прехвърли Георги Петков. Беройци имаха още няколко положения, но Мапуко и отново Христов пропуснаха. 

"Славия" пък бе безидейна през целия мач. Заради слабата игра феновете на "белите" не издържаха и от 60-ата минута започнаха скандирания "Оставка" за треньора Милен Радуканов. Първоначално бившият наставник на ЦСКА им направи знак да се успокоят, но това още повече разгневи привържениците. До края на мача те засипваха с обиди и някои от играчите на "белите", при всеки допир с топката вратарят Георги Петков получаваше подигравателни ръкопляскания. Нападателят Мишел Платини пък бе наричан "инвалид". След края на двубоя някои от феновете дори потърсиха саморазправа с бившия нападател на ЦСКА. "Връщай се на "Армията", крещяха му те, а той им отвърна: "С трима души няма да се разправям". 

След успеха "Берое" се изкачи на трета позиция във временното класиране в кръга. "Славия" е на осмо място с актив от 5 точки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай