15:20 ч.

15.02.17

1 мин.

0

0

0

$5,9 млн. за президентско ранчо

от Стандарт |

$5,9 млн. за президентско ранчо

На пазара на имоти постоянно излизат любопитни и впечатляващи оферти. Напоследък се забелязва една тенденция - да се продават жилища, които са принадлежали на президенти и техните семейства. Повечето от тях са се използвали по-скоро за ваканционна къща - за уикенда, семейна ваканция, лятна отпуска и т.н. Един от примерите е скромно ранчо близо до Миделбърг, Вирджиния, САЩ, което Джон Ф. Кенеди и съпругата му Жаклин построяват в началото на 60-те години. Бившата първа дама го проектира сама като място за бягство през уикенда, но за съжаление, семейството прекарва там само три уикенда през 1963 г., малко преди Джон да бъде убит. Имотът има четири спални и се продава за 5,9 млн. долара. Това е по-ниска цена спрямо първоначално исканите 7,9 млн. през септември 2015 г. и 10,99 млн., когато имотът беше пуснат за първи път на пазара през 2013 г.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент