15:29 ч.

09.03.17

1 мин.

0

0

0

Рекорд в потреблението на мобилен интернет за 8 март

от редактор |

Рекорд в потреблението на мобилен интернет за 8 март

По време на тазгодишния Международен ден на жената 8 март, Теленор регистрира нов абсолютен рекорд в дневното потребление на гласовите услуги на компанията.


Ръстът в потреблението на гласовите услуги на Теленор на този 8-ми март, ден с традиционно голямо натоварване на мрежата на оператора, бе 3,69% спрямо същия ден на миналата година, когато също бе отбелязано рекордно потребление.


За деня Теленор отчита и увеличение от 143% в общото дневно потреблението на услугите за пренос на данни спрямо 8 март 2016 г., като само потреблението на мобилен интернет през 4G мрежата на оператора беше близо седем пъти повече, което се дължи най-вече на фокуса на компанията върху развитието и оптимизацията на 4G мрежата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент